Daniel Nivard verzorgt de trainingen in de Apollohal.

AAEAAQAAAAAAAAM-AAAAJGNjY2IyNjczLTVmM2UtNDFkNS1iMzBiLWJmY2NiNGI2MjgwOA

Maître Daniel Nivard (11-03-1985, Amsterdam) is eigenaar en oprichter van DNCoaching. En heeft jaren zelf voor S.V.Rana geschermd. Hij is in het bezit van het hoogste diploma schermleraar bij de schermbond; Maitre d’ escrime. (niveau 4). Als wedstrijd schermer heeft hij mee gedaan aan de Jeugd Wereld Kampioenschappen in Oostenrijk in 2005. Ook heeft hij meerdere keren op het podium gestaan bij verschillende Nederlandse kampioenschappen. Als trainer heeft hij ook al jaren ervaring. Direct bij aanvang van zijn studie Sport Management & Ondernemen in 2008 is hij begonnen met les geven bij een Amsterdamse scherm vereniging. Hij geeft les aan kinderen en volwassenen van recreatief tot wedstrijd niveau. Op dit moment is Daniel werkzaam bij 3 verschillende clubs in Amsterdam en talent trainer op het wapen floret bij de schermbond. Het is Daniel’s persoonlijke missie om het schermen door zoveel mogelijk mensen te laten beleven. en er veel plezier op de club uit te halen.